چت

فرصت فروش سنگین‌بار به انبار ضایعات آهن عظیمی/۲۲ مهرماه  

قیمت ضایعات آهن در انبار عظیمی امروز با افزایش روبه‌رو شد. ضایعات آهن سنگین برشی با رشد ۸۰۰ تومانی به ۱۶ هزار تومان رسید.

فرصت فروش سنگین‌بار به انبار ضایعات آهن عظیمی/22 مهرماه  

قیمت ضایعات آهن سنگين‌بار برشی در انبار عظیمی و در مقایسه با قیمت اعلامی هفته گذشته ۸۰۰ تومان افزایش یافته است و در روز جاری مصادف با ۲۲ مهرماه با نرخ جهشی ۱۶ هزار تومان خریداری می‌شود.  

به گزارش روابط عمومی شرکت «آراز فولاد رونیکا»، سنگين‌بار درب و پنجره هم در مقایسه با قیمت اعلامی هفته قبل حدود ۶۰۰ تومان افزایش نشان می‌دهد و با نرخ ۱۶ هزار و ۲۰۰ تومان خریداری می‌شود.   

ضایعات آهن سنگین درجه یک و درجه ۲ زیر ۵۰ سانتی‌متر نیز با ۶۰۰ تومان افزایش نسبت به سابق با نرخ ۱۶ هزار و ۲۰۰ تومان پذیرش می‌شود. 

فرصت فروش سنگین‌بار به انبار ضایعات آهن عظیمی

قیمت خرید دیگر ضایعات آهن هم افزایشی است 

ضایعات روغنی نرمه زیر ۲ میلی‌متر و روغنی ضخیم امروز در انبار عظیمی با کمی افزایش به قیمت ۱۷ هزار تومان خریداری خواهد شد.  

قیمت خرید ضایعات آهن با درجه سوپر ويژه نیز ۱۶ هزار و ۷۰۰ تومان اعلام شد و گالوانیزه نیز با نرخ ۱۶ هزار و ۲۰۰ تومان خریداری می‌شود.  

حلب بدون چاپ ۳۰۰ تومان بالاتر از آخرین قیمت اعلامی این انبار و با نرخ ۱۶ هزار و ۱۰۰ تومان خریداری خواهد شد اما حلب لاکدار درست به همین میزان کاهش یافته و با قیمت ۱۵ هزار و ۸۰۰ تومان خریداری می‌شود.  

«کلافی» با ۳۰۰ تومان افزایش قیمت و با نرخ ۱۶ هزار و ۳۰۰ تومان و ورق روكشدار خودرويی هم با ۳۰۰ تومان افزایش با نرخ ۱۶ هزار و ۲۰۰ تومان خریداری می‌شود.  

همچنین افزایش قیمت خرید در انواع دیگر ضایعات آهن نیز وجود دارد و هر کیلوگرم ويژه‌بار با نرخ ۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان، سبك‌بار به قیمت ۱۵ هزار و ۶۰۰ تومان و چدن با قیمت ۱۲ هزار تومان خریداری می‌شود.  

سفاله پوشالی و آلیاژی (قطعات دستگاه و پرس) نیز تنها ضایعات آهنی است که امروز، ۲۱ مهرماه در انبار عظیمی با نرخ قبلی و به ترتیب به قیمت ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان و ۱۴ هزار و ۸۵۰ تومان خریداری می‌شود.  

به گزارش روابط عمومی شرکت آراز فولاد رونیکا که مدیریت انبار عظیمی را بر عهده دارد، پرداختی به صورت ۶ روز کاری است؛ ضمن توجه به اینکه اگزوز، قطعات ماشين، چدن، فيلتر و ضايعات فاقد كيفيت به هيچ عنوان در این انبار تخلیه نمی‌شود و در صورت مشاهده در لابلای ضایعات نیز افت محسوب می‌گردد. 

انبار عظیمی که با بیش از ۴۰ سال سابقه درخشان توسط شرکت آراز فولاد رونیکا مدیریت می‌شود، در اتوبان آزادگان غرب به شرق، بعد از علی‌آباد قاجار، ١٠٠ متر بعد از پمپ بنزين يادمان و در خیابان كاج (تالار گل سرخ) قرار دارد. 

مشتریان می‌توانند از طریق سایت این شرکت به آدرس«www.zatehran.com»، کانال تلگرام با آدرس «https://t.me/quwyg» و صفحه اینستاگرامی به آدرس «instagram.com/Azimi_Warehouse» به صورت روزانه به قیمت خرید ضایعات آهن دسترسی داشته باشند.

دیدگاه ها
×