چت

مصاحبه در مورد هزینه های پنهان ضایعات بی کیفیت

دفع و مدیریت مواد زائد از جمله سرباره، به دلیل مقررات زیست محیطی و نیاز به امکانات تخصصی حمل و نقل زباله، هزینه‌های اضافی را به تولیدکننده تحمیل می‌کند.

مصاحبه در مورد هزینه های پنهان ضایعات بی کیفیت

‌مدیرعامل شرکت تامین فولاد اروم آریا:

تولیدکنندگان مراقبت هزینه‌های پنهان ضایعات آهن بی‌کیفیت باشند

‌مدیرعامل شرکت تامین فولاد اروم آریا
‌مدیرعامل شرکت تامین فولاد اروم آریا گفت: ضایعات آهن بی‌کیفیت هزینه‌های اضافی قابل توجهی را به واحدهای ذوب و ریخته‌گری تحمیل می‌کند و این هزینه‌ها در اشکال مختلفی چون  افزایش هزینه‌های عملیاتی، کاهش کیفیت محصول و تأثیرات زیست محیطی ظاهر می‌شود.

«رضا غفوری» که نامی آشنا در بازار ضایعات آهن شمالغرب کشور و به ویژه آذربایجان‌غربی به شمار می‌رود، روز پنج‌شنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگار «فولاد 24» اضافه کرد: یکی از مصادیق بارز بی‌کیفیت بودن ضایعات آهن وجود ناخالصی است و شرکت تامین فولاد اروم آریا نسبت به این موضوع توجه خاص دارد. 

وی با تاکید بر اینکه وجود ناخالصی در ضایعات آهن می‌تواند به نقص در محصولات منجر شود، هزینه‌های پنهان استفاده از ضایعات بی‌کیفیت در واحدهای ذوب و ریخته‌گری را تشریح کرد. 
به گفته وی ضایعات آهن بی‌کیفیت ممکن است در فرآیند ریخته‌گری نقص ایجاد کرده و تولیدکننده را به حذف محصول یا دوباره کاری مجبور کند. 

«غفوری» افزود: وجود مواد زائد می‌تواند به فرآیندهای ذوب ناکارآمد منتهی شود و در نتیجه تولیدکننده برای دستیابی به خواص متالورژیکی مطلوب به سوخت و انرژی بیشتری نیاز داشته باشد.
مدیرعامل شرکت تامین فولاد اروم آریا اظهار کرد: سرباره و سایر محصولات جانبی ضایعات می‌تواند باعث آسیب رسیدن به کوره‌ها و تجهیزات شود و نیاز به تعمیر و نگهداری و تعمیرات مکرر را اجتناب‌ناپذیر کند.

«غفوری» تصریح کرد: همچنین دفع و مدیریت مواد زائد از جمله سرباره، به دلیل مقررات زیست محیطی و نیاز به امکانات تخصصی حمل و نقل زباله، هزینه‌های اضافی را به تولیدکننده تحمیل می‌کند.
وی این را هم بیان کرد: استفاده از ضایعات آهن بی‎کیفیت می‌تواند کربن را در فرآیندهای تولید افزایش دهد و هزینه‌های بالقوه برای حذف کربن را به واحدهای ذوب و ریخته‌گری تحمیل کند.

به گفته وی استفاده از ضایعات آهن بی‌کیفیت در واحدهای ذوب و ریخته‌گری همچنین می‌تواند به موجودی بیش از حد و هزینه‌های ذخیره‌سازی و همچنین افزایش سرمایه در مواد خام منجر شود.

مدیرعامل شرکت تامین فولاد اروم آریا به از دست رفتن عناصر آلیاژی در صورت استفاده از ضایعات بی‌کیفیت در واحدهای ذوب و ریخته‌گری هم اشاره، و بیان کرد: اکسیداسیون عناصر آلیاژی به علت ناخالصی در مواد زائد ممکن است به هزینه‌های اضافی برای پر کردن این عناصر منجر شود.

«غفوری» تاکید کرد: با توجه به اینکه ضایعات آهن بی‌کیفیت هزینه‌های پنهان و مازادی را به واحدهای ذوب و ریخته‌گری تحمیل می‌کند، از همین رو توصیه می‌شود تا مدیران این واحدها به صورت مستقیم نسبت به خرید ضایعات آهن اقدام نکنند یا قراضه را از شرکت‌های بازرگانی تازه‌کار و انبارهای فاقد اعتبار تهیه ننمایند. 

گفتنی است شرکت تامین فولاد اروم آریا بیش از سه دهه اعتبار و سابقه فعالیت در ارومیه، مرکز آذربایجان‌غربی دارد و نام نیک این شرکت در بازار به خاندان «غفوری» گره خورده است. 

این شرکت که در سراسر کشور به خرید و فروش ضایعات آهن می‌پردازد، توجه ویژه نسبت به کیفیت‌گرایی دارد و یک تامین‌کننده معتبر برای واحدهای ذوب و ریخته‌گری است.
 

دیدگاه ها
×