ابراهیم سعدینی روز سهشنبه در بازدید از معادن استان افزود: این معادن شامل ۲۰ معدن پروانه بهرهبرداری، ۲۰ فقره گواهی کشف، ۱۰۰ محدوده پروانه اکتشاف، ۸۲ فقره درخواست صدور پروانه اکتشاف و ۵۴ فقره معدن متروکه بوده که در سامانه https://www.setadiran.ir قرار گرفته است.
وی بیان کرد: معادن یادشده در شهرستانهای بندرعباس، بندرلنگه، بندرخمیر، بستک، سیریک، پارسیان، رودان، میناب، حاجیآباد و بشاگرد قرار دارند.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان یادآورشد: مواد معدنی این معادن شامل سنگ نمک، دولومیت، خاک سرخ، سنگ گچ، مخلوط کوهی، سنگ آهک، خاک صنعتی، سنگ لاشه، سنگ آهن، سنگ کرومیت، سنگ منگنز، سنگ چینی، مرمریت، سنگ تزئینی، فلدسپات و پلی متال است.
سعدینی ابراز کرد: متقاضیان میتوانند برای کسب اطلاعات، دریافت اسناد و لیست موضوع مزایده به سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد ایران) به آدرس https://www.setadiran.ir مراجعه و پس از دریافت اسناد مزایده تا ۳۱ فروردین جاری و حداکثر تا ۲۷ اردیبهشتماه امسال پیشنهاد قیمت خود را ارائه نمایند و جهت اطلاع از وضعیت برنده بودن در هفتم خردادماه سالجاری به سامانه یادشده مراجعه کنند.
استان هرمزگان دارای ۲۱ نوع ماده معدنی و ۳۰۰ معدن فعال با احتساب معادن شن و ماسه رودخانهای است که این منطقه مستعد معدنی در زمینه بهرهبرداری و فرآوری با هدف جلوگیری از خام فروشی و در نتیجه صادرات مواد معدنی فرآوری شده به خارج از کشور نقش تعیین کنندهای دارد.