«سیدزمان حسینی» مجری طرح احداث نیروگاههای صنایع معدنی با اعلام این خبر افزود: تاکنون از مجموع این ظرفیت، دو واحد نیروگاهی گازی هر یک به ظرفیت ۱۸۳ مگاوات و در مجموع ۳۸۶ مگاوات در ساختگاه نیروگاه «شهید باکری» سمنان احداث و وارد شبکه سراسری کشور شده است. مجری طرح احداث نیروگاه صنایع معدنی گفت: همچنین احداث ۵هزار و ۳۱۰ مگاوات نیروگاه در هفت ساختگاه شامل فولاد مبارکه، بلوک ۲ و ۳ گلگهر سیرجان، آلومینیوم المهدی، آلومینیوم سالکو (لامرد)، فولاد چادرملو یزد، فولاد خوزستان و شرکت ملی مس با پیشرفت حدود ۲۵درصد در دست اجراست.
موافقت اصولی برای ساخت بیش از ۱۵هزار مگاوات نیروگاه سیکل ترکیبی صادر شد.
حسینی خاطرنشانکرد: ۹هزار و ۷۰۸ مگاوات ظرفیت باقیمانده در ۲۸ ساختگاه در مرحله پیشبرد برای اجرا قرار دارند که پیشرفت فیزیکی آنها بهطور متوسط ۷۰درصد است. وی ادامه داد: برای شروع عملیات اجرای این نیروگاهها چهار مجوز اصلی تخصیص گاز، محیطزیست، آب و اتصال به شبکه موردنیاز است. مجری طرح احداث نیروگاههای صنایع معدنی خاطرنشانکرد: دو واحد گازی کلاس F فولاد مبارکه اصفهان هر کدام به ظرفیت ۳۰۷ مگاوات و در مجموع ۶۱۴ مگاوات در مرحله راهاندازی قرار گرفته است و در تابستان جاری به شبکه سراسری متصل خواهد شد. طبق تفاهمنامه سال ۱۴۰۰ بین وزارتخانههای نیرو و صنعت، معدن و تجارت، مقرر شده دستکم ۱۰هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی جدید توسط سرمایهگذاران صنعتی و معدنی کشور احداث شود. فروردین سال ۱۴۰۱ تفاهمنامه احداث نیروگاهها توسط صنایع در صحن علنی مجلس شورای اسلامی تصویب شد و پشتوانه قانونی به خود گرفت و برایناساس وزارتخانههای نیرو، صمت و نفت ملزم به اجرای آن شدند./ ایرنا
موافقت اصولی برای ساخت بیش از ۱۵هزار مگاوات نیروگاه سیکل ترکیبی صادر شد
برای تامین برق مطمئن و موردنیاز صنایع موضوع ماده ۴ قانون مانعزدایی از توسعه صنعت برق کشور و تفاهمنامه مورخ ۱۹ مهر ۱۴۰۰ بین وزارت نیرو و وزارت صمت، تاکنون ۳۶ فقره موافقت اصولی احداث نیروگاه سیکل ترکیبی به ظرفیت ۱۵هزار و ۴۰۴ مگاوات در ۳۶ ساختگاه کشور صادر شده است.