تحلیل بازار فولاد 18 تیر 1403

تحلیل بازار فولاد 18 تیر 1403

فروش 52 درصد از محصولات در بورس کالا

از مجموع 172 هزار و 325 تن محصول فولادی عرضه‌شده در تالار صنعتی و حراج باز بورس کالا، 91 هزار و 250 تن معادل 52 درصد از محصولات به فروش رسیدند. در این میان، از 99 هزار و 325 تن شمش بلوم عرضه‌شده، 85 درصد یعنی 84 هزار و 700 تن به مشتریان فروخته شد. قیمت میانگین موزون ثبت‌شده برای شمش بلوم 226 هزار و 965 ریال بود.

ادامه روند کاهشی دلار و طلا

در بازار آزاد، دلار حدود ۵۹ هزار و ۹۰۰ تومان و یورو حدود ۶۴ هزار و ۸۷۰ تومان معامله می‌شود. همچنین، قیمت دلار در صرافی ملی ۴۱ هزار و ۳۹۵ تومان اعلام شده است.

از بازار سکه و طلا نیز خبر می‌رسد که سکه امامی با کاهش ۴۰۱ هزار تومانی به قیمت ۴۰ میلیون و ۶۰۳ هزار تومان رسیده است. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با ۱۵ هزار تومان کاهش، به قیمت ۳ میلیون و ۳۹۴ هزار تومان فروخته می‌شود. هر اونس طلا در بازار جهانی نیز به ۲ هزار و ۳۷۵ دلار معامله شد.

ثبات در بازار آهن پس از نوسانات دو روز گذشته

بازار آهن امروز از حالت نوسانی خارج شده و شاهد ثبات بیشتری بودیم. برخلاف دو روز گذشته، نوسانات کمتری در قیمت مقاطع فولادی مشاهده شد.

میلگرد: میلگرد کویر کاشان با کاهش ۹۰۰ تومانی در هر کیلو عرضه شد.

نبشی و ناودانی: نبشی ناب تبریز با کاهش ۱۰۰۰ تومانی و ناودانی نصر آذربایجان با کاهش ۳۰۰ تومانی در هر کیلو قیمت‌گذاری شدند.

قوطی و پروفیل: قوطی مبلی با کاهش ۱۰۰۰ تومانی و پروفیل درب و پنجره با کاهش ۱۰۰ تومانی در هر کیلو معامله شدند.

لوله: لوله مانیسمان شاخه‌ای با ۴۰ هزار تومان کاهش قیمت عرضه شد.

افزایش‌ها: میلگرد ظفر بناب با ۵۰۰ تومان افزایش و تیرآهن ظفر بناب با ۲۵۰ تومان افزایش در هر کیلو، بیشترین میزان افزایش قیمت را به خود اختصاص دادند.

دیدگاه‌ها

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است. اولین نفری باشید که نظر خود را درباره‌ی این مطلب می‌نویسد.

دیدگاه خود را بنویسید

منتشر نمی‌شود؛ فقط برای پیگیری کارشناسان
0 / ۱۵۰۰

دیدگاه‌ها پس از بررسی منتشر می‌شوند. دیدگاه‌های حاوی تبلیغ، لینک، توهین یا شماره‌ی تماس منتشر نخواهند شد.

چت