بختیار خلیقی با اشاره به اینکه 50 درصد واحدهای تولیدی کردستان زیر 10 نفر و خرد هستند، اظهار داشت: با رایزنیهای صورتگرفته با سرمایهگذاران مختلف خوشبختانه بسترهای لازم برای توسعه و شکوفایی استان فراهم شده است.
وی تقویت و حمایت از صنایع کوچک، توسعه صنایع صادراتمحور، پیگیری و حمایت از طرحهای صنعتی پیشران در دست اجرا، جذب سرمایهگذار خارجی، تعریف طرحهای صنعتی اشتغالزا و اولویتدار، فعالسازی واحدهای صنعتی راکد و غیرفعال را از محورهای توسعه بخش صنعت در کردستان برشمرد و گفت: از واحدهای تولیدی و صنعتی حمایت میکنیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان از احیای واحدهای راکد خبر داد و افزود: فاز نخست ذوبآهن قروه با سرمایهگذاری 4 هزار و 200 میلیارد تومانی تا شهریور امسال با تولید فرومنگنز احیا میشود.
وی با بیان اینکه کردستان در زمینه تولید طلا رتبه اول و در ذخیره طلا رتبه دوم را دارد، خاطرنشان کرد: 25 درصد لاستیک خودرو و 70 درصد لامپ کممصرف کشور در این استان تولید میشود و قابلیت توسعه هرچه بیشتر و فعال کردن سایر ظرفیتها را نیز دارد.
خلیقی ادامه داد: همچنین 680 واحد صنعتی کردستان از جمله 4 واحد لبنی، 19 واحد لوله و پلیاتیلن، 11 واحد تولید روغن، سیمان کردستان، کاشی و سرامیک، قطعات بتنی و تراکتور، محصولات سلولزی، انواع سنگ تزئینی، فرش دستباف و لوازم خانگی پتانسیل صادرات را دارند.
رئیس سازمان صمت استان کردستان با اعلام اینکه "کردستان اکنون در رتبه 19 صنعت قرار دارد"، تصریح کرد: انتظار میرود با جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی در آینده نزدیک شاهد ارتقای صنعت استان باشیم. سال گذشته 9800 نفر تعهد اشتغال صمت در کردستان بود که 10 هزار و 200 نفر محقق شد و امسال نیز شش هزار و 83 نفر هدفگذاری شده است./ تسنیم