چت

فولاد هرمزگان در جایگاه چهارم فولادسازان کشور قرار گرفت

شرکت فولاد هرمزگان با تدبیر و حمایت‌های دولت سیزدهم توانست سال گذشته ۳۱ بار رکورد شکنی فولادی را در اختیار بگیرد و جایگاه خود را به عنوان چهارمین تولید کننده فولاد خام کشور تثبیت کند. فولاد هرمزگان در سال ۱۴۰۱، یک میلیون و ۵۴۵ هزار و ۷۵۳ تن تختال به عنوان محصولی نهایی خود تولید کرد و طبق گزارش سالانه ایمیدرو، این شرکت با سهم ۶. ۶۴ درصد در تولید فولاد خام، در رتبه چهام تولیدکنندگان فولاد کشور قرار گرفت.

فولاد هرمزگان در جایگاه چهارم فولادسازان کشور قرار گرفت

معاون مالی و اقتصادی شرکت فولاد هرمزگان روز سه‌شنبه در نشست مجمع عمومی سالیانه صاحبان سهام شرکت فولاد هرمزگان در خصوص عملکرد این شرکت به سهامداران گفت: این شرکت در سال قبل یک میلیون و ۳۶۱ هزار تن آهن اسفنجی و ۱۲۲ هزار تن آهک تولید کرد که این سال با ثبت ۳۱ رکورد در حوزه تولید روزانه، ماهانه و سالیانه را می‌توان برای فولاد هرمزگان سالی پُر از رکوردشکنی‌های متنوع در حوزه بهره‌برداری نامید.

مصطفی متقی با اشاره به فروش و درآمدزایی این شرکت در سال قبل اظهار کرد: پارسال توانستیم یک میلیون و ۵۵۱ هزار تن تختال را در بازارهای داخلی و صادراتی به فروش برسانیم که این میزان رشد ۹ درصدی را نسبت به سال قبل از آن نشان می‌دهد.

وی شرکت فولاد هرمزگان را یکی از قطب‌های اصلی تولید فولاد کشور عنوان کرد و یادآورشد: فولاد هرمزگان در سال قبل ۸۳۵ هزار تن تختال را در بازارهای داخلی به میزان ۱۲۳ هزار میلیارد ریال به فروش رساند که در مقایسه با سال ۱۴۰۰ از رشد ۲ درصدی برخوردار بود.

متقی اضافه کرد: همچنین این شرکت توانست بیش از ۷۱۵ هزار تن تختال خود را با فروش ۱۰۲ هزار میلیارد ریالی روانه بازارهای صادراتی کند که حاکی از رشد ۱۹ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن است.

وی مجموع فروش تختال در بازارهای داخلی و صادراتی را ۲۲۵ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و در خصوص سود و زیان فولاد هرمزگان در سال ۱۴۰۱ گفت: درآمد کلی ۲۲۷ هزار میلیارد ریال، سود ناخالص ۴۱ هزار میلیارد ریال و سود خالص ۵۴ هزار میلیارد ریال بوده است؛ به این ترتیب سود هر سهم فولاد هرمزگان در سال قبل به ۱۱۲ تومان رسید.

معاون مالی و اقتصادی شرکت فولاد هرمزگان با اشاره به طرح‌های توسعه‌ای شرکت نیز، خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین طرح‌های ما در سال قبل افزایش ظرفیت کوره‌های قوس الکتریکی از طریق نصب لنس سایدوال بوده که پیشرفت آن به ۹۷ درصد رسیده است.

وی، همچنین احداث مدول سوم واحد آهن‌سازی به ظرفیت ۱.۷۲ میلیون تن آهن اسفنجی در سال، واحد تولید گازهای صنعتی شماره، افزایش ظرفیت سیلوهای آهن اسفنجی، ایستگاه کاهش فشار گاز طبیعی شماره ۲، تصفیه‌خانه پساب‌های صنعتی و تعویض و ارتقای ترانسفورماتور کوره قوس الکتریکی شماره ۲ به ۱۴۰ مگاولت آمپر از مهم‌ترین طرح‌های در حال اجرا به شمار می‌رود.


متقی یادآورشد: در این راستا طرح توسعه ظرفیت به ۳.۲ میلیون تن تختال در سال، احداث مدول چهارم (سنجش مقاومت) آهن‌سازی به ظرفیت ۱.۶ میلیون تن آهن اسفنجی در سال، احداث کارخانه نورد گرم پیوسته، احداث واحد تولید گازهای صنعتی شماره ۳، توسعه پست برق ۲۳۰ و ارتقای شبکه توزیع برق و ایستگاه کاهش فشار گاز طبیعی شماره ۳ از مهم‌طرح‌های در حال مطالعه و مهندسی است.

در پایان مجمع عمومی سالیانه صاحبان سهام شرکت فولاد هرمزگان جنوب «هرمز»، گزارش فعالیت هیات مدیره به تصویب سهامداران رسید؛ همچنین سهامداران با تقسیم ۶۵۰ ریالی سود به ازای هر سهم موافقت کردند تا باقیمانده سود توزیع نشده در اختیار شرکت به منظور اجرای طرح‌های توسعه‌ای قرار گیرد./ ایرنا 

دیدگاه ها
×