چت

بازدید جمعی از کارشناسان پیوان از مجتمع فولاد مبارکه

شرکت آرمان تجارت آرون(پیوان) با تجربه‌ای پنجاه ساله امروز به عنوان یکی از پیشتازان عرصه تامین و توزیع مقاطع و ورق‌های فولادی شناخته می‌شود. لذا این شرکت برای ارتقاء دانش و آگاهی کارشناسان خود همواره تلاش کرده‌اند تا به روش‌های مختلف میزان آگاهی و شناخت متخصصان خود را در بالاترین سطح استانداردها قرار دهند تا از این طریق فضایی حرفه‌ای را برای مشتریان خود ایجاد نمایند.

بازدید جمعی از کارشناسان پیوان از مجتمع فولاد مبارکه

به گزارش مرکز اطلاع رسانی روابط عمومی شرکت آرمان تجارت آرون(پیوان)؛ گروهی از کارشناسان شرکت آرمان تجارت آرون به منظور بازدید از مجتمع فولاد مبارکه عازم سفری علمی _ فرهنگی به اصفهان شدند تا از این طریق آشنایی بیشتری با خط تولید مقاطع فولادی پیدا کنند. مجتمع فولاد مبارکه به عنوان یکی از بزرگترین قطب‌های صنعتی تولید فولاد در جنوب شهر کرکوند و جنوب غربی شهر مبارکه قرار دارد. این مجتمع در 23 دیماه 1371 در زمینی به مساحت 35 کیلومتر مربع و یا ظرفیت 4 / 2 میلیون تن احداث شد. مجتمع فولاد مبارکه در سال 1385 با اجرای طرح‌های توسعه مرحله اول و الحاق ناحیه فولاد سازی و نورد پیوسته در سال 1387 به ظرفیت 4 / 5 میلیون تن و سال 1399 به ظرفیت 2 / 7 میلیون تن در سال رسید.

گروه کارشناسان آرمان تجارت آرون صبح روز پنجشنبه اول تیرماه در ابتدا با حضور در مرکز تحقیق و توسعه شرکت فولاد مبارکه اصفهان از طریق نمایش فیلم به نحوه عملکرد مجتمع شناختی نسبی پیدا کردند. در این سفر یکروزه که مهندس قجری به عنوان استاد راهنما گروه پیوان را همراهی می‌کرد پیش از حضور در سالن تولید، خطاب به کارشناسان پیوان تاکید کرد که این امکانات پیش از این قرار بود، در بندرعباس راه‌اندازی شود، ولی در سال 58 به دلیل شروع جنگ تحمیلی تصمیم بر این شد که مجتمع در اصفهان تاسیس شود که البته انتقال تجهیزات سنگین آن (450 هزار تن) سه سال به طول انجامید و هم‌اکنون با 21 هزار نفر در حال فعالیت است. این مجتمع دارای 8 کوره با ظرفیت 180 تا 200 تن می‌باشد. لازم به توضیح است که مجتمع فولاد مبارکه در ساعت به 110 مگاوات برق نیازمند است که در وضعیت کنونی 300 مگاوات آن را مجتمع تولید می‌کند و برای بقیه برق مصرفی هم کلنگ نیروگاهی در سال گذشته زده شد و الان ساخت آن تا 80 درصد پیش رفته است و به نام نیروگاه 914 مگاواتی معروف است. در کنار آن نیروگاه خورشیدی در منطقه شرق اصفهان نیز در مراحل پایانی است که 600 مگاوات برق تولید خواهد کرد و با این روند در آینده نزدیک مجتمع فولاد مبارکه نه تنها نیازی به برق کشور ندارد، بلکه قادر به فروش مازاد خواهد بود.

در ادامه کارشناسان پیوان بعد از آشنایی با کمربند 1600 هکتاری فضای سبز  جهت حفاظت از محیط‌زیست، با مراحل گندله‌سازی و نحوه افزایش خلوص آنها تا حدود 94 درصد، احیای‌مستقیم از طریق روش میدرکس(Midrex)، ریخته‌گری(مواد مذاب بدست آمده در متالرژی در قالب‌های مستطیلی تبدیل به اسلب یا تختال می‌شوند)، واحد نورم گرم(با 1250 درجه حرارت از کوره‌ها خارج می‌شوند) و نورد سرد از نزدیک آشنا شدند.

گفتنی است، بعد از مجمتع فولاد مبارکه اصفهان، کارشناسان پیوان از کلیسای تاریخی وانک واقع در منطقه جلفا و همچنین میدان زیبای نقش جهان نیز بازدید به عمل آوردند./ ایلنا 

دیدگاه ها
×