به گزارش فولاد24 به نقل از فولاد مبارکه؛ شرکتهای بزرگ فولادی از جمله فولاد مبارکه در کاهش ریسک های ناشی از این حوزه ها تلاش های خوبی کرده اند؛ از جمله این اقدامات میتوان به احداث نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی شرکت فولاد مبارکه اشاره کرد همچنین نیروگاه سیکل ترکیبی این شرکت نیز به زودی به بهرهبرداری میرسد. از دیگر اقدامات در دست انجام نیز میتوان به انتقال آب از دریای عمان به فلات مرکزی کشور اشاره کرد.
نکته اساسی این است که ۹۰ درصد شرکتهای کوچک مقیاس حوزه فولاد امکان سرمایه گذاری در این ابعاد را ندارند و با وجود فشارهای موجود در نقطه خستگی قرار گرفتهاند. در صورتی که کشورهای توسعه یافته دنیا این دست مسائل را در سیاست گذاری حل کردهاند.
با در نظر داشتن این مهم که فولاد سبز در یک دهه آینده یک چهارم صنعت را در بر خواهد گرفت، اگر با رفع چالشهای مطرح شده به سمت فولاد سبز حرکت نکنیم، سرمایه گذاریهای انجام شده در گذشته محکوم به فنا خواهد بود. اگر خودمان را آماده آینده نکنیم از رقابت حذف خواهیم شد.
با توجه به اینکه با عدم همراهی ذینفعان روبرو شدهایم، نیازمند گفتمان سازی میان دولت، مردم، سهامداران، مجلس، بخش خصوصی، مشتریان و... علیالخصوص توسط روابط عمومیها هستیم.
اگر به سمت فولاد سبز حرکت نکنیم، سرمایه گذاریهای انجام شده در گذشته محکوم به فنا خواهد بود
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در همایش تابآوری صنعت فولاد (۳): 🔹بحران انرژی، تورم، کربن زدایی، واردات ارزان از کشورهای ثالث و... از دیگر موضوعات مهم صنعت فولاد است و بقای این صنعت به تصمیمات امروز ما در این حوزه ها وابسته است.