چت

دریافت تندیس زرین ملی سازمان حفاظت محیط زیست امیر کبیر کاشان برای بار دوم

انتخاب شركت فولاد امیركبیر كاشان برای دومین بار به عنوان "واحد صنعتی برگزیده سبز كشور" و دریافت تندیس زرین ملی از سازمان حفاظت محیط زیست

دریافت تندیس زرین ملی سازمان حفاظت محیط زیست امیر کبیر کاشان برای بار دوم

به گزارش فولاد 24؛ شرکت فولاد امیرکبیر کاشان برای دومین بار به عنوان "واحد صنعتی برگزیده سبز کشور" موفق به دریافت تندیس زرین ملی از سازمان حفاظت محیط زیست کشور گردید.

بر اساس فرآیند های تعریف شده و معیارهای ملی و بین المللی و پس از ارزیابی های صورت گرفته به صورت مجازی و بازدید های حضوری، این شرکت از میان 305 شرکت معدنی و صنعتی به عنوان یکی از 4 شرکت برگزیده در سطح کشور موفق به دریافت تندیس زرین صنعت سبز گردید.

مراسم تقدیر از واحدهای برگزیده صنعت سبز با حضور معاون محترم رئیس جمهور و ریاست سازمان حفاظت از محیط زیست ایران، جناب آقای دکتر سلاجقه در محل سالن همایش های محیط زیست در تاریخ 28 /1402/09 برگزار و تندیس زرین صنعت سبز کشور به شهرام عالی وند مدیر عامل شرکت فولاد امیرکبیرکاشان اهداء گردید.

شایان ذکر است این شرکت با در نظر داشتن اهمیت موضوع حفاظت از محیط زیست به عنوان یکی از مؤلفه های اصلی توسعه پایدار از سال 1396 تاکنون به صورت پیوسته و داوطلبانه خود را در معرض ارزیابی و ممیزی کارشناسان سازمان حفاظت از محیط زیست ایران قرار داده و در همایش صنعت سبز کشور هر ساله موفق به کسب تندیس در سطوح مختلف گردیده است و در حال حاضر تنها شرکت فولادی در کشور بوده که موفق به کسب سه تندیس سیمین و دو تندیس زرین صنعت سبز ملی شده است.

مراحل ارزیابی و انتخاب واحد برگزیده صنعتی سبز

پس از بارگزاری مدارک و مستندات در پورتال و سامانه جامع سازمان محیط زیست و خود اظهاری شرکت های متقاضی، ابتدا مدارک در کارگروه های استانی مورد بررسی قرار گرفته و شرکت هایی که بالاترین امتیاز از هر استان را بدست می آورند، جهت ارزیابی و رقابت در سطح کشور به  اداره کل و دبیرخانه ملی محیط زیست معرفی می گردند که پس از ارزیابی نهایی اثرات زیست محیطی شرکت ها و بررسی تکمیلی صورت گرفته توسط این اداره کل،  شرکت فولاد امیرکبیر کاشان به عنوان یکی از 4 شرکت صنعتی و خدماتی برگزیده سبز کشور معرفی گردید.

اهم معیارهای ارزیابی های صورت پذیرفته شامل موارد ذیل می باشد:

  • مدیریت منابع آب، انرژی و پسماند
  • عدم قرار داشتن نام واحد در صنایع آلاینده محیط زیستی 
  • بهبود سیستم های پالایش و کنترل آلاینده ها
  • نگهداشت و توسعه فضای سبز
  • مصرف بهینه حامل های انرژی و افزایش بهره وری در مصرف انرژی
  • استقرار خانه محیط زیست در واحدهای HSE شرکت ها
  • اخذ و استقرار سیستم های مدیریتی مرتبط ملی و بین المللی اعم از سیستم مدیریت محیط زیست بر اساس استاندارد ISO14001، سیستم مدیریت انرژی بر اساس استاندارد ISO50001، سیستم مدیریت بهینه مصرف آب بر اساس استاندارد ISO46001
  • ارتقاء سطح دانش و فرهنگ زیست محیطی کارکنان و ذینفعان شرکت
  • سازگاری با فرآیند تولید پاک
  • جایگزینی انرژی های پاک

دیدگاه ها
×