به گزارش فولاد 24؛ محمدرضا پاکسیما از افزایش بهرهوری و توسعه ظرفیت تولید آهناسفنجی خبر داد.
مدیر کارخانه احیاء مستقیم آهن و فولادغدیر ایرانیان در خصوص نحوه شکل گیری این کارخانه گفت: زمانی که فولاد آلیاژی برای اولین بار به آلمان محموله صادراتی داشت با سختی و دست اندازهای شایانی روبرو شد، همچنین آن زمان قراضه آهن ایران به دلیل مدت زمان طولانی اسقاط خودروها، از کیفیت مرغوب برخودار نبود، از این رو تفکر احداث این کارخانه به وجود آمد.
پاکسیما ادامه داد؛ احداث این کارخانه همجوار واحد گندلهسازی اردکان از سال 86 کلید خورد و سال 1389 هم زمان با عید غدیر به بهرهبرداری رسید، که از آن سال تا به اکنون در بازار فولاد ایران نقش بسزایی را ایفا کرد و در سراسر ایران عرضه داشت.
بنا به درخواست متقاضیان و در راستان خدمات بهتر و رضایت مشتریان در این مدت سعی بر افزایش دانش و توسعه محصولات با کیفیت بهتر تولید و به بازار عرضه شد.
سهامداران فولاد غدیرایرانیان
پاکسیما افزود؛ فولاد آلیاژی یزد با 25%، صنایع چادرملو با 35% و بازنشستگان نیروهای مسلح با 40% از سهامداران اصلی این مجموعه هستند. این کارخانه زیر مجموعه هلدینگ غدیر و با اختیارات صنایع دفاعی میباشد.
توسعه میزان ظرفیت تولید آهناسفنجی از 800 هزار تن به 1 میلیون و 200 هزار تن
مدیر کارخانه احیاء مستقیم آهن و فولادغدیر ایرانیان با هدف توسعه تولید آهن اسفنجی طی دوسال گذشته گفت؛ حدود 2 سال پیش با هدف توسعه تولید از 800 هزار تن به 1 میلیون و 200 هزار تن درسال هدف گذاری شد که در این شش ماه اول سال به تولید 1 میلیون تن رسیده است و تا آخر سال با افزایش 20% به ظرفیت 1 میلیون 200 هزار تن خواهد رسید.
توسعه 4 میلیون تن گندلهسازی
پاکسیما از پیشرفت 90% ، توسعه 4 میلیون تنی گندله سازی فولاد غدیر خبر داد که تا آخر سال به بهرهبرداری میرسد.
مشتریان ثابت فولاد غدیر ایرانیان
مدیر فولاد غدیر گفت: فولاد آلیاژی یزد، فولاد مبارکه، فولاد خوزستان، فولادسازان کورههای القایی از مشتریان ثابت این مجموعه هستند.
راه حل فولاد غدیر در برابر تعدیل بحران انرژی
پاکسیما در حضور مدیران ارشد فولاد 24 درباره تعدیل بحران انرژی؛ با توجه به درخواست وزات نیرو از برنامههای آتی فولاد غدیر به احداث نیروگاه خورشیدی جهت برنامه ریزی و مدیریت انرژی اشاره کرد.
مسئولیتهای اجتماعی فولاد غدیر ایرانیان در برابر ورود دهه 80 به عرصه کار
یکی از مهمترین دغدغهها در عصر حاضر، ورود نسل جوان به عرصه کارمیباشد، که صنایع معدنی و فولادی یزد (فولاد آلیاژی، چادرملو، فولاد یزد و غدیر) در حیطه اشتغالزایی برای شهروندان یزد عملکرد خوبی در اشتغالزایی داشته اند، لذا یکی دیگر از مشکلات مهاآباد و صنایع به کار گیری نیروی فنی متخصص میباشد که با همکاری آموزش و پرورش یزد و همکاری هنرستان سعی بر آموزش و به کار گیری این افراد آموزش دیده برآمده ایم.
از مسئولیتهای اجتماعی میتوان به شرایط بحرانی ویروس کوید 19 اشاره کرد که با ارائه خدماتی از قیبل؛ تجهیز بیمارستانهای یزد، تهیه مواد ضد عفوفیکننده بود و در سال اقتصاد مقاومتی حمایت از مشاغل روستایی با تسهیلات وامی با مبلغ 1.000.000.000 ریال به روستاییان منطقه بود که بالغ بر 85% از این وام ها را بانوان روستایی به خود اختصاص داد.