چت

2600 کارخانه در آذربایجان‌شرقی در حال ساخت/ فعالیت ۲۵ درصد کارخانه‌های فولاد کشور در استان

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی به ظرفیت های بالای استان در حوزه های صنعتی و معدنی اشاره کرد و گفت: چهار هزار و ۵۰۰ کارخانه صنعتی در استان وجود دارد و دو هزار و ۶۰۰ کارخانه در حال ساخت است.

2600 کارخانه در آذربایجان‌شرقی در حال ساخت/ فعالیت ۲۵ درصد کارخانه‌های فولاد کشور در استان

صابر پرنیان امروز در سمینار تخصصی آموزش قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان در شمال غرب کشور با بیان این که آذربایجان شرقی ظرفیت تولید ۳۵ درصد قطعات خودروی کشور را دارد، اظهار کرد: در تولید خودروهای تجاری و کشنده مانند اتوبوس، کامیون و کامیونت آذربایجان شرقی رتبه نخست کشور را در اختیار دارد.

فعالیت ۴۰۰ کارخانه قطعه سازی/ ۲۶۰۰ کارخانه در حال ساخت

وی با اشاره به اهمیت وجود بیش از ۴۰۰ کارخانه قطعه سازی در استان گفت: تلاش می کنیم استان را به قطب سوم قطعه سازی کشور تبدیل کنیم که البته در این زمینه به زودی خبرهای خوشی به مردم داده خواهد شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی به ظرفیت های بالای استان در حوزه های صنعتی و معدنی اشاره کرد و افزود: چهار هزار و ۵۰۰ کارخانه صنعتی در استان وجود دارد و دو هزار و ۶۰۰ کارخانه در حال ساخت است.

وی گفت: سرمایه گذاری صنعتی در آذربایجان شرقی ۶۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته که این موضوع نشاندهنده افزایش میزان امید و حرکت به سمت رشد و توسعه اقتصادی است.

۲۵ درصد کارخانه های فولاد کشور در آذربایجان شرقی

پرنیان با بیان این که در حال حاضر ۲۵ درصد کارخانه های فولاد کشور در استان قرار دارد، ادامه داد: آذربایجان شرقی رتبه نخست فولاد بخش خصوصی کشور را در اختیار دارد و در این زمینه به منظور تکمیل زنجیره، کارخانه های خوبی در حال احداث است.

وی اظهار کرد: آذربایجان شرقی قطب اول ذخایر معدنی کشور است و در حوزه مس کارهای خوبی انجام می شود که تلاش برای تشکیل شرکت مس آذربایجان از جمله این اقدامات مهم است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی گفت: کنسانتره مس ۱۵ سال پس از تولید به سایر استان ها فرستاده می شد که در این زمینه به منظور تکمیل زنجیره مس، اقدامات اجرایی شهرک بزرگ تخصصی پایین دست مس که مصوبه آن صادر شده به زودی آغاز می شود.

پرنیان افزود: برای اولین بار هفته گذشته کاتد مس به صورت آزمایشی تولید شد که پس از این فرآیند کاتد مس در مرحله ذوب به شمش مس و در نهایت به محصولات مس تبدیل خواهد شد.

وی ایران را بهشت فرصت ها دانست و گفت: در صورت داشتن اراده، ایجاد کسب و کار و درآمدزایی راحت است ولی این کار مستلزم تحلیل درست از فضای اقتصادی و یافتن مسیری مناسب برای تولید ثروت است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی افزود: سازمان صمت به عنوان یک نهاد دولتی با تمام توان از فعالان اقتصادی و صاحبان کسب و کارها حمایت می کند چرا که رونق کسب و کارها موجب رشد و توسعه اقتصادی استان خواهد شد./ فارس

دیدگاه ها
×