چت

پرداختن به پیش نیازهای صنعت فولاد نسبت به اجرای طرح های فولادی اولویت دارد

به گفته رئیس انجمن سنگ‌آهن ایران برای توسعه کشور، طرح جامع فولاد نوشته و تصویب شد و در اندک زمانی به تولید ۳۰ میلیون تن رسید و ۵۵ میلیون تن هدف‌‌گذاری‌شد این‌درحالیست که باید علاوه بر افزایش کمی تولید، زیرساختها را هم تقویت کرد. انرژی، آب، حمل‌و‌نقل و … پیش زمینه این توسعه است و تامین مواد اولیه و بها دادن به معدن در نیل این هدف نیاز است.

پرداختن به پیش نیازهای صنعت فولاد نسبت به اجرای طرح های فولادی اولویت دارد

اکبریان تشریح کرد: پرداختن به پیش نیازهای صنعت فولاد نسبت به اجرای طرح های فولادی اولویت دارد، آینده فولاد جهان در حال تغییر است و حرکت به سمت فولاد سبز اجباری است و همین موضوع رقابت برای سال های پیش رو را سخت می کند.
مهندس اکبریان عنوان کرد: توسعه معدنکاری شامل اکتشاف، تامین تجهیزات و ماشین آلات به سبب تامین مواد اولیه، مقدم بر افزایش کمی‌تولید فولاد است تا استمرار تولید به واسطه تامین مواد اولیه امکان پذیر شود.
رئیس انجمن سنگ‌آهن ایران اظهار داشت: توسعه بر ۴ پایه استوار است، زیرساخت ها،مواد اولیه، توسعه تجاری و نیروی انسانی. کمبود در زیرساختهای انرژی شرایط ما را برای توسعه دشوار کرده است. تولید فولاد به مواد اولیه بیشتر و همچنین نیروی کار متخصص نیاز دارد. در کنار این موارد نیازمند توسعه تجاری هستیم. امروز خیلی از کشورها تولیدکننده فولاد نیستند اما ما فولاد ایرانی داریم و در حال حرکت به سوی اقزایش تولید و ظرفیت سازی هستیم اما برای رسیدن به این ارقام نیازمند سرمایه گذاری در تمام ابعاد هستیم. باید بازار را توسعه دهیم و در طرح های عمرانی سرمایه گذاری کنیم.
به گفته اکبریان سیاست گذاری های دولت بازار خارجی را محدود کرده است.

وی افزود: مشکل بازار فروش داریم؛ گرفتار معدنکاری سنتی هستیم در حالی که دنیا در حال معدنکاری نسل ۴ است.
اکبریان تاکید کرد: امروز‌ وقت اعتماد به بخش خصوصی‌واقعی است و باید اجازه داد این بخش پیشرفت کند و کارافرینی نماید. دولت در این شرایط سخت کشور طلبکار حقوق نباشد بلکه همراه باشد اما با افزایش حقوق دولتی، بهای برق و گاز مسیر معدنکاری را سخت کرده است. دخالت دولت در عرضه و تقاضا ، آزادی عمل را از بین برده است، باید اجازه داد سرمایه های مردمی به این بخش حرکت کنند.
رئیس انجمن سنگ‌آهن ایران خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری در زیرساخت ها معمولا از بودجه های ملی و سرمایه گذاری های جهانی تامین می شود که برای ما هیچ کدام امکان پذیر نیست. راهکار ما ورود بخش خصوصی است. اگر پیش تر اجازه می دادیم این شرکت ها توسعه پیدا کنند امروز با نگرانی همراه نبودیم./ معدن نامه

دیدگاه ها
×