میلگرد تفلون ارتفاع بیشتر از 100 سانتیمتر(یک متر) و قطر بیشتر از 300 میلیمتر(30سانت) دارند. با توجه به اینکه قابلیت تراشکاری دارند میتوان برای ساخت انواع واشر و پکینگ به منظور استفاده در محیط با مقاومت شیمیایی، الکتریکی و حرارتی بالا استفاده کرد.
همچنین میلگرد تفلون به دلیل خواص سایش کم، تحمل حرارت 260 درجه، ضربه پذیری به نسبت بالا و مقاومت در مقابل اسید و باز پرکاربرد میباشد.
در ادامه با ما همراه شوید تا به مباحث زیر بپردازیم...
- ویژگی میلگرد تفلون
- کاربرد میلگرد تفلون
- محسان استفاده از میلگرد تفلون
- انواع میلگرد تفلون
ویژگی میلگرد تفلون
- عایق عالی
- نچسب بودن
- غیرقابل اشتعال
- قابليت تراشکاری
- ضریب سایش پایین
- ضد روغن و ضد اسید
- ظرفیت ضربه پذیری بالا
- مقاوم در برابر اسید و باز
- عدم حساسیت به رطوبت
- سازگاری با محیط زیست
- قابلیت ماشین کاری آسان
- قابلیت تحمل حرارت تا 260 درجه
- قابلیت گاز بندی و آب بندی بالا
- مناسب صنایع غذایی و پزشکی
- مقاوم در برابر اشعه ماوراء بنفش و دیالکتریکی
کاربرد میلگرد تفلون
بنا به ویژگی های زیاد میلگرد تفلون که پیشتر به آن پرداختیم این نوع از میلگرد در ساخت موارد زیر کاربرد دارد.
- ساخت واشر
- صنعت داروسازی
- پردازش مواد غذایی
- ساخت یاتاقان و بلبرینگ
- قطعات الکتریکی و صنعتی
محاسن استفاده از میلگرد تفلون
از ویژگی ها و کاربرد میلگرد تفلون می توان فهمید که طرفدار زیادی دارد. این میلگرد پایین ترین ضریب اصطکاک نسبت به فلز و پلاستیک را دارد. با توجه به جنس این میلگرد، میلگرد تفلون کاملا غیر قابل اشتعال است. مقاومت بالا در برابر اسید و باز و ضربه پذیری زیاد از محاسنی میباشد که میلگرد تفلون یکی از پرمصرف ترینها به شمار میآید.
انواع میلگرد تفلون
- میلگرد تفلون خالص: میلگرد تفلون خالص با مشخصه پایه پلی تترا فلوئورو اتیلن و به رنگ سفید میباشد. این تفلون خالص کمترین ضریب سایش در بین پلیمرها میباشد و جهت مواردی که امکان روانکاری ندارد یا مقدور نیست ایده آل میباشد. درجه حرارت 260- الی 260+ درجه را متحمل میشود. میلگرد تفلون خالص ویژگی آب بندی و عایق الکتریکی خوبی میباشد.
- میلگرد تفلون کربن: نوعی از تفلون های فلورینه شده که با کربن 23% و گرافیت 2 % تقویت میشود و به رنگ مشکی میباشد. میلگرد تفلون کربن دارای مقاومت فشاری با دوام تر از میلگرد تفلون خالص میباشد، همچنین مقاومت در برابر سایش، خراش و پوشش کاربرد سُرخورنده(اسلایدینگ) در شرایط خشک تا روانکاری میباشد.
- میلگرد تفلون گرافیت: ساختار دو وجهی، دارای هدایت گرمایی و خود لغزندگی بهتر نسبت به تفلون خالص دارد. از ویژگی های میلگرد تفلون گرافیت میتوان به افزودنی نرم تر، ضریب سایش پایین به نسبت میلگرد تفلون کربن ، سختی سطح نرم و ماشینکاری راحتی دارد.
- میلگرد تفلون گلاس(شیشه): از 15% تفلون الیاف شیشه تقویت شده جهت مقاومت خمش بالا در دما می باشد، از این رو مناسب برای انواع آب بند ولو و واشر میباشد. میلگرد تفلون گلاس به علت عایق الیاف گلاس تاثیر کمی بر مشخصات الکتریکی آن دارد. این نوع تفلون برای مصارفی که نیاز به تحمل فشاری بالا در مقابل سطوح سخت دارد که در یاتاقان، سیت ولو و گسکت ها کاربرد دارد.
- میلگرد تفلون برنز: این نوع میلگرد تفلون از قلع آلیاژ اصلاحی در برابر خزش به نسبت سایر آلیاژهای تفلون است از این رو دارای هدایت حرارتی تقویت شده با تحمل فشار زیاد میباشد که در سیستم های هیدرولیک بسیار مناسب است.
سخن آخر...
در این مقاله با کاربرد، ویژگی ها و انواع میلگرد آشنا شدیم. با توجه به جنس میلگرد تفلون مناسب برای عایق و مقاومت الکتریکی بالا، سازگار بودن با محیط یکی از پر مصرف ترین میلگردها می باشد. برای مشاهده لیست قیمت های میلگرد در وب سایت فولاد 24 کلیک نمایید.
منبع: گروه تولید محتوا فولاد 24