علی صفریان با اشاره به گفتگو با وزیر راه، مسکن و شهرسازی درباره توسعه زیرساختهای حمل و نقل دریایی کشور افزود: در این دیدار مهرداد بذرپاش وزیر راه، از بخش خصوصی و تفویض اختیارات بیشتر به این بخش برای توسعه و تجهیز زیر ساختهای حمل و نقل حمایت جدی کرد.
وی درباره فعالیتهای تجاری بنادر جنوبی کشور ادامه داد: از ۳۲ اسکله موجود در بنادر جنوبی کشور، ۱۸ اسکله فعالیت عملیاتی دارد و واردات و صادرات محصولات فولادی و غیرفولادی از این اسکلهها انجام میشود.
نایب رئیس هیات مدیره انجمن سنگآهن ایران یکی از اهداف نشست را بررسی کنترل هزینههای تولید کنندگان برای استمرار در تولید محصولات معدنی ذکر کرد و اظهار داشت: با توجه به افت شدید قیمت محصولات کامودیتی و فلزی، بر هماهنگی بیشتر میان اعضا به منظور کاهش هزینههای تولید و مدیریت هزینهها تاکید شد.
صفریان با اشاره به افزایش شمار کشتیها در بندرعباس برای صادرات و واردات کالاها و محصولات تصریح کرد: انجمن سنگ آهن ایران میتواند با توجه به زیرساختهای انجام شده، فعالیتهای تجاری خود را در سه بندر مهم اقتصادی چابهار، امام و بندرعباس، مدیریت و نظم و انضباط ببخشد.
وی درباره حمل و نقل جادهای محصولات معدنی هم گفت: طبق دستورالعمل اجرایی مصوبه شورای عالی ترابری کشور، دولت از سال ۹۷، برای ارائه خدمات شرکتهای حمل و نقل جادهای، براساس فرمول تن/کیلومتر، (با اعمال نظر مستقیم انجمن صنفی رانندگان و انجمن صنفی شرکتهای حمل و نقل) قیمتگذاری کرده است در حالی که فعالان معدنی خواستار نقش صاحب کالا و محصول در قیمتگذاریها هستند./ می متالز