او ادامه داد: دنیا به این نتیجه رسیده که برای تقویت و بالندگی صنعت و تجارت، راهی جز تکیه کردن به توانمندیها و ظرفیت بخش خصوصی وجود ندارد و به همین جهت بحث حمایت دولتها از بنگاههای کوچک و متوسط، به یکی از مهمترین موضوعات دولتها تبدیل شده است.
مناقبی افزود: این موضوع در رابطه با کشور ما که با تحریمهای مختلف مواجه است، از اهمیت بسزایی برخوردار است و توقع فعالان اقتصادی از وزیر جدید صمت این است که گشایشهای آینده نگرانهای در کسبوکار بنگاههای کوچک و متوسط فراهم کند و الزامات اقتصادی برای حیات این بنگاهها را بهبود ببخشد.
به گفته رئیس مجمع واردات، متاسفانه دغدغه اصلی بسیاری از دولتمردان، متمرکز بر بنگاههای دولتی و شبهه دولتی است و این درحالی است که تجربه تحریمهای دوره پیشین به وضوح نشان داد که بخش خصوصی، موفقیت بیشتری در مسیر دور زدن تحریمها داشتند.
وی ادامه داد: بخشنامههای غافلگیرکننده و شوکآور، فعالان اقتصادی را خسته و افسرده ساخته و این موضوع برای اقتصاد کشور، سم مهلک و کشنده است که وزیر جدید باید نسبت به رفع آن، دقت نظر بیشتری داشته باشد.
رئیس مجمع واردات در پایان با اشاره به ضرورت کاهش تصدی گری دولت و تفویض امور به تشکلها تصریح کرد: خودتحریمیها فضای تولید و تجارت را تیره و تار ساخته و ناهماهنگیها میان دستگاههای مختلف، فعالان اقتصادی را در چرخههای فرسایشی و غیر مولد انداخته و در این میان، تنها راه نجات این است که دولت دست از یک سری تصدیگریهای بی مورد خود بردارد و اختیارات و مسئولیتهای بیشتری را به تشکلهای اقتصادی و تخصصی واگذار کند.
منبع:تسنیم