چگونگی عملکرد صنعت فولاد چین در سال ۲۰۱۸

امسال بازار فولاد چین از نظر قیمت‌ و میزان تولید وضعیت مطلوبی داشته و افزایش قیمت‌ها کارخانه‌ها را تشویق کرد تولید را بالاتر ببرند و حاشیه سود بیشتری کسب کنند. البته در سه ماه پایانی سال جو بازار ضعیف شد و قیمت‌ها افت داشته و حاشیه سود کارخانه‌ها نزولی شد.

چگونگی عملکرد صنعت فولاد چین در سال ۲۰۱۸

به گزارش فولاد24 و به نقل از کالاخبر، تعرفه‌های آمریکا و کاهش تولید زمستانه برای کنترل آلودکی هوا و مازاد ظرفیت تولید نگرانی‌های اصلی صنعت فولاد چین در سال ۲۰۱۸ بوده‌اند.

۱- فولادسازان چینی بین ماه‌های آگوست تا سپتامبر تمایل بیشتری به خرید سنگ‌آهن خلوص بالا و گندله نشان دادند در حالی که عرضه جهانی گندله هم کمتر شد. از این رو پرمیوم گندله سنگ آهن در بازار نقدی به اوج رسید. با این حال با توجه به افت قیمت فولاد در فصل پایانی سال کارخانه‌ها خرید سنگ آهن خلوص پایین را ترجیح دادند. البته در هر حال تولید داخلی سنگ آهن کاهش داشت.

۲- قیمت زغال‌سنگ وارداتی در چین سال ۲۰۱۸ تا ۹ درصد رشد داشت و به ۷/ ۲۱۹ دلار هر تن سی‌اند‌اف چین رسید. علت اصلی، محدودیت عرضه استرالیا و محدودیت‌های مربوط به حمل‌ونقل‌ در این کشور بود.

۳- قیمت قراضه در بازار داخلی چین سال جاری ۴۰ درصد رشد داشت که به دلیل افزایش مصرف کارخانه‌ها بود.

۴- افزایش قیمت‌های داخلی، ورق گرم صادراتی چین را نیز افزایش داد و میانگین قیمت ورق گرم صادراتی از ۵۰۲ دلار هر تن فوب سال قبل به ۵۵۰ دلار هر تن فوب رسید. البته از اکتبر قیمت ورق گرم صادراتی چین افت شدیدی داشته که به دلیل کاهش خرید بود.

۵- میلگرد صادراتی چین نیز امسال ۱۲ درصد رشد قیمت داشته که به دلیل بهبود بازار داخلی بود. البته افت تقاضای فصلی ماه‌های اخیر در کنار رکود بازار ساخت و ساز در زمستان قیمت‌ها را پایین آورد.

۶- در سال جاری قیمت منگنز وارداتی ۲۳ درصد در چین رشد داشته است، ولی واردات کروم افت داشت. برای سال ۲۰۱۹ انتظار می‌رود تقاضای فولاد در چین در سطوح پایین بماند و ۴/ ۲‌درصد افت در سال آینده داشته باشد. کاهش مصرف فولاد خودرو‌سازی و کاهش سرمایه‌گذاری در بازار مسکن و ساخت و ساز این کشور نیز عملکرد صنعت فولاد را تضعیف خواهد کرد.

منبع:کالاخبر

دیدگاه ها
×