این روند افزایشی بعد از یک هفته التهاب بار دیگر نشان داد که بازار آهن تحت تاثیر عوامل زیادی قرار گرفته است. از این رو کارخانه راد همدان و آریان فولاد با افزایش ۹۰ تا ۱۰۰ تومانی به ازای هر کیلو آغازگر رشد مجدد قیمت میلگرد آجدار بودند.
این نوسانات در حوزه ی تیرآهن های ذوبی نیز به چشم آمده است. کارشناسان معتقدند که التهابات بازار ارز در کنار اتفاقات سیاسی بی تاثیر بر روند بازار نبوده و سبب گشته است تا موجبات افزایش قیمت ۱۵۰ تا ۲۰۰ تومانی در بازار مقاطع فولادی و افزایش تا مرز ۵۰۰ تومانی در بازار قوطی و پروفیل را به وجود آورد البته شاخص متوسط بازار میلگرد آجدار در اوج التهابات بازار و در زمان قطعی اینترنت تا حدود ۴۵۰۰ تا ۴۵۵۰ تومان به ازای هر کیلو و نرخ پیشنهادی قوطی و پروفیل ضخامت ۲ میلیمتر تا مرز ۶۷۰۰ تومان با احتساب ارزش افزوده در برخی مبادی اعلام گشت، ولی مجددا با کنترل های صورت گرفته ناظرین بازار و عقب نشینی نرخ ارز، بازار فولاد هم عقب نشینی نموده و شاخص متوسط نرخ میلگرد آجدار به رقم ۴۳۹۵ تومان و قوطی و پروفیل نیز تا ۶۰۵۰ تومان بازگردد.
این روند نزولی در بازار دیری نپایید و همزمان با بروز التهاب مجدد در بازار ارز سایر بازارهای مالی نیز تغییر مسیر دادند. بطوریکه علیرغم یک عقب نشینی کوتاه مدت یک روزه در بازار فولاد کشور و پس از آرام شدن جو مسائل پیرامون افزایش نرخ بنزین؛ از اواخر روز یکشنبه، همگام با روند افزایشی نرخ ارز و شدت گرفتن مجدد التهابات ارزی؛ بازار مقاطع طویل فولادی نیز مجددا تعییر مسیر داده و افزایشی شد. چنانکه از شنیده های نرخ امروز بازار میلگرد آجدار از مبادی مختلف برمی آید، بطور متوسط افزایش قیمت کیلویی ۳۵ تومانی در بازار داخلی میلگرد آجدار و شاخص متوسط و تقریبی ۴۴۳۰ تومان به ازای هر کیلو را شاهد بودیم .
ایران جیب