ارزش واقعی در شناسایی حوزههای بهبود سازمان بهواسطه همین ممیزیهاست
محمدیاسر طیب نیا: دریافت گواهینامههای استانداردهای مدیریتی مختلف هرچند ارزشمند است، اما ارزش واقعی در شناسایی حوزههای بهبود سازمان بهواسطه همین ممیزیهاست.
مدیرعامل شرکت فولاد در ادامه به تشریح حوزههای اصلی استراتژیهای سازمان در محورهای مختلف پرداخت وگفت: در حوزه کیفیت (ISO9001) استراتژی ما حرکت به سمت تولید فولادهای کیفی است که خود منجر به ارتقای سیستم مدیریت کیفیت در کل زنجیره خواهد شد. تولید فولادهای الکتریکی و زنگنزن نمونهای از موفقیت در این حوزه است. در حوزه محیطزیست (ISO14001) استراتژی ما حرکت به سمت تولید فولاد سبز است و سیاست کاهش کربن و کربن صفر از برنامههای بلندمدت در این حوزه است. در بخش استفاده از آب تازه هم به سمتی میرویم که برداشت از رودخانه را به حداقل ممکن برسانیم.
در حوزه ایمنی و سلامتی (ISO45001) همواره بر ارتقای نظامهای ایمنی و بهویژه در حوزه پیمانکاران تمرکز کردهایم. توجه بیشتر به موضوعات مربوط به ایمنی و نظارت بر فرایندهای کاری پیمانکاران نیز ازجمله مواردی است که همواره بر آن تأکید داشتهایم. در حوزه انرژی (ISO50001) سیاست ما حرکت به سمت تولید و استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر و همچنین استفاده از تکنولوژیهای روز جهت افزایش راندمان نیروگاههای شرکت است. اجرای پروژههای نیروگاه خورشیدی ۶۵۰ مگاواتی و بادی ۲۰۰ مگاواتی ناشی از همین سیاست است.
تاکنون به ۱۰ استاندارد در حوزههای مختلف رسیدهایم
محمد ناظمی هرندی، معاون تکنولوژی شرکت نیز در ابتدای جلسه، ضمن تشکر و قدردانی از تیم ممیزی و کلیه همکاران بابت مشارکت در فرایند ممیزی، به آغاز پیادهسازی استانداردها از سال ۱۳۷۴ با استاندارد ISO9001 در زمینه مدیریت کیفیت اشاره کرد و افزود: تاکنون به ۱۰ استاندارد در حوزههای مختلف رسیدهایم و این امر ناشی از سیاست سازمان در توجه به بهبود و تحول با نگاه سیستمی و بهصورت نظاممند و یکپارچه است./ تجارت گردان