به گزارش فولاد24 و به نقل از ربیع، سید عبدالوهاب سهل آبادی در این همایش تصریح کرد:فرایند مالیات دارای سه ضلع مودی ، ممیز و دولت است و دولت تاکنون در نحوه هزینه کرد مالیات گزارشی جامع و شفافی ارایه نکرده است .
وی تصریح کرد: مودیان مالیاتی با پرداخت مالیات تفاوتی در بهبود شرایط کسب و کار مشاهده نمی کنند و دولت باید مصارف مالیات دریافتی را برای مردم مشخص کند. وی با اشاره به شرایط سخت اقتصادی برای واحدهای تولیدی و کارگران گفت:متاسفانه وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی به رسالتشان در ارایه خدمات به کارگران عمل نمی کند. سهل آبادی با بیان این پرسش که آیا بودجه نویسان ابتدا هزینه های دولت را محاسبه می کنند و سپس بودجه را تنظیم می کنند، افزود:در شرایطی که بنگاه های اقتصادی به سختی به فعالیت مشغول هستند،افزایش سقف مالیات و افزایش هزینه های دولت جای سوال دارد.
رییس خانه صنعت ، معدن و تجارت ایران تاکید کرد:دولت طی سال های گذشته نه تنها هزینه های خود را کاهش نداده بلکه با افزایش هزینه های خود خواستار افزایش مالیات دریافتی از مردم است. وی از مدیران میانی و استانی خواست که نسبت به خطاها و اشتباهات محاسباتی مدیران ارشد و وزرا سکوت اختیار نکنند و افزود:مدیران باید شجاع باشند و در برابر تصمیم های اشتباه و هزینه دار مقاومت کرده و از حقوق مردم دفاع نمایند. وی خاطر نشان کرد: خرج دولت از دخل آن بیشتر شده است و با وجود تاکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب مبنی بر کوچک شدن دولت باز هم شاهد افزایش هزینه های دولت هستیم.
سهل آبادی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به خشکی زاینده رود گفت:پاداش استانی که بیشترین سهم مالیات را پرداخت می کند این نیست که در این شرایط سخت زندگی کند. عبدالعظیم عطایی مدیر کل دفتر نظارت بر هیات های حل اختلاف مالیاتی کشور در این همایش گفت:حسابرسی مالیاتی یک فرایند منطقی و سیستماتیک برای جمع آوری و ارزیابی بی طرفانه شواهد اظهارنامه مالیاتی مودیان است. وی هیات های حل اختلاف مالیاتی را شامل سه ضلع یکسان و برابر دانست و گفت:هیچ یک از نمایندگان اداره مالیاتی یا قضات دادگستری و یا نمایندگان بخش خصوص از حق رای متفاوتی برخوردار نیستند.
وی تاکید کرد:نمایندگان سازمان امور مالیاتی در هیات های حل اختلاف باید بصیر و مطلع در امور مالیاتی باشند تا به صورت بی طرفانه رای خود را نسبت به پرونده ها صادر کنند و مستقل از سازمان عمل نمایند. عطایی افزود:صدور انوع قرار از سوی هیات های حل اختلاف ، مودیان را آزرده و فرصت رسیدگی را طولانی می کند و از این رو از هیات های می خواهیم که پرونده ها را به دقت بررسی و رای صادرکنند و از صدور مجدد قرار بپرهیزند. محمدرضا رجالی عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان در این همایش خواستار ارجاع پرونده ها به صورت سیستمی شد و گفت:بررسی پرونده های مالیاتی به صورت گزینشی ، شائبه هایی را ایجاد می کند و انتخاب پرونده ها به صورت سیستمی این شائبه ها را از میان می برد.
منبع:پایگاه خبری ربیع