چت

فولاد امیرکبیر خزر

AmirKabir Steel Co

تاریخچه کارخانه فولاد امیرکبیر خزر


کارخانه فولاد امیرکبیر خزر با هدف تبدیل شدن به یک سازمان مشتری‌مدار، تاثیر‌گذار و معتبر در سال 1383 ساخته شده است. این کارخانه در رشت با مساحت زمینی 15 هکتار ساخته شده است. کارخانه فولاد امیرکبیرخزر در سال 1385 با بهره‌گیری از چهارصد نفر نیروی انسانی از دو خط تولید میلگرد آجدار در سایز‌های 10 تا 22 بهره‌برداری گردید. این کارخانه در حال حاضر بخش بزرگی از نیاز‌های فولادی داخل کشور را تامین می‌کند. امروزه با پیشرفت تکنولوژی و اتوماسیون خطوط تولیدی از نظر کنترل درجه حرارت و سرعت سرد کردن و وجود سیستم ترمکس، این امکان بوجود آمده است که بتواند میلگرد با گرید 500 را با قابلیت جوش‌پذیری و خواص مکانیکی مطلوب تولید کند. خوشبختانه سازمان ملی استاندارد ایران نیز همگام با استاندارد‌های معتبر جهانی در بازنگری جدید، میلگرد‌های آجدار 500 را تصویب و به مرحله اجرا گذاشته است. کارخانه فولاد امیر کبیر خزر از ابتدای تاسیس در جهت تولید میلگرد‌های آجدار با گرید A3 فعالیت نموده و با تصویب استاندارد جدید نسبت به تولید انبوه میلگرد آجدار با گرید 500 در کلیه ی سایز‌ها اقدام نموده است، همچنین این کارخانه به عنوان اولین تولید‌کننده میلگرد با گرید A4 در ایران می‌باشد و موفق به کسب گواهینامه استاندارد شده است. 
کلیه میلگرد‌های تولیدی این مجموعه دارای مشخصه مارک تجاری A.K.S می‌باشد که محصول تولیدی آن را از سایر شرکت‌ها متمایز نموده و امکان ردیابی در بازار به جهت مشتری مدا ری و رقابت پذیری را نسبت به سایر تولید‌کنندگان فراهم نموده است.

کارخانه فولاد امیرکبیر خزر


کارخانه فولاد امیرکبیر خزر یکی از تولید‌کنندگان انبوه میلگرد می‌باشد، که از طراحان و تامین‌کنندگان میلگرد آجدار با بیش از 400 نفر نیرو به صورت مستقیم و 3000 هزار نفر نیرو به صورت غیر‌مستقیم است. محصولات این کارخانه طبق استاندارد‌های DIN، ASTM، GOST، TS و استاندارد ملی ایران به شماره 3132 تولید می‌شوند. کارخانه فولاد امیرکبیرخزر موفق شده است که گواهینامه‌های متعدد بین‌المللی را بگیرد و جزو تولید‌کنندگان پر افتخار کشور به حساب می‌آید. این کارخانه با ظرفیت سالانه 500 هزار تن مشغول به کار شد و در سال 1390 اقدام به راه‌اندازی خط جدیدی با نام توسعه میلگرد فولادی آجدار با ظرفیت 250 هزار تن در سال شد. میلگرد‌هایی با سایز 8 تا 32 و با گرید‌های A1 ،A2 ،A3 ، A4 در این خط تولید می‌شوند. این کارخانه در بازار‌های جهانی فعالیت دارد و صادرات خود را با کشور افغانستان شروع و در سال‌های اخیر فعالیت خود را گسترش داد و با کشور‌های دیگر همکاری کرده است. در این کارخانه ماشین آلات، انبار شمش، ماشین آلات نورد، آزمایشگاه کنترل کیفیت تاسیسات برق رسانی، تاسیسات آبرسانی، تاسیسات سوخت رسانی، ماشین آلات حمل و نقل کارگاهی در حال توسعه می‌باشند. 

محصولات کارخانه فولاد امیر کبیر خزر

 

  • میلگرد A۱ فولاد امیر کبیر خزر

  • میلگرد A۲ فولاد امیر کبیر خزر

  • میلگرد A۳ فولاد امیر کبیر خزر

میلگرد فولاد امیر کبیر خزر


میلگرد A1 فولاد امیر کبیر خزر: این میلگرد از نوع ساده و بدون آج بوده است که قدرت عملکرد آن 2400 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می‌باشد. همچنین مقاومت کششی این میلگرد 3600 کیلو گرم بر سانتی متر مربع است.

میلگرد A2 فولاد امیر کبیر خزر: این میلگرد به صورت آجدار بوده است که اندازه آن 10 میلی‌متر می‌باشد. قدرت عملکرد میلگرد A2 این کارخانه 3400 کیلوگرم بر سانتی متر مربع و مقاومت کششی‌ آن 5000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع است.

میلگرد A3 فولاد امیر کبیر خزر: میلگرد A3 این کارخانه مانند میلگرد A2 اش آجدار تشکیل شده است که اندازه ی آن 10 تا 32 میلی‌متر می‌باشد. قدرت عملکرد این میلگرد 4000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع و مقاومت کششی اش 6000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می‌باشد. 

 

جهت مشاهده قیمت میلگرد فولاد امیرکبیر خزر کلیک کنید

کاربرد میلگرد امیرکبیر خزر

میلگرد این کارخانه در بتن مسلح مورد استفاده قرار می‌گیرد که معمولا در نقش های سازه ای به طور دقیق ترسیم می‌گردند. 

     سنجاقی: از میلگرد برای تقویت مقاومت برشی خاموت ها و اتصال کامل بین میلگرد های طولی به شکل سنجاقی استفاده می‌شود. 

     خرک: جهت قرار دهی دو شبکه متوالی افقی با فاصله معین در داخل قالب

     شاخه: برای افزایش مقاومت بتن و ساختمان سازی

     خاموت: برای جلوگیری از بیرون زدگی آرماتور های طولی و جلوگیری از گسترش ترک مورد استفاده قرار می‌گپرد. 

     رکابی: برای نگهداشتن آرماتور های طولی یا عمودی در بتن ریزی دیوار ها و دال ها 

     ادکا: برای تحمل لنگر های منفی در تکیه گاه های تیرآهن و برای تحمل نیروهای برشی 

فرایند نورد گرم

مراحل فرآیند نورد گرم 

این فرآیند توسط دستگاه های خاصی صورت می‌گیرد. در اولین مرحله شمش های آهن خریداری می‌شود و در دستگاه های کوانتومتر و کنترل کیفیت مورد آنالیز قرار می‌گیرد. در صورت تایید کیفیت توسط این واحد، مجوز شارژ کوره را دریافت می‌کنند. ابعاد این شمش ها معمولا 125×125 150×150 میلی‌متر و طول 6 متر هستند. بعد از این مرحله توسط دستگاهی با نام جرثقیل سقفی، شمش ها بر روی شارژینگ گریت کوره قرار می‌گیرند و بعد از ثبت وزن با جک های پوشر به داخل کوره فشار داده می‌شوند. این کوره دارای 3 قسمت است که شامل: منطقه پیش گرم و منطقه جوش حرارتی هرکدام با دمای به ترتیب 700 و 1250 سانتی گراد و سپس قسمتی به نام منطقه یکنواخت کننده که جهت یکسان سازی دمای همه نقاط شمش قرار گرفته است. پس از رسیدن به حد مناسب نوردی دوباره با شارژ ها و فشار جک های ورودی شمش ها توسط اجکتور به خارج کوره رفته و توسط رولیک ها به استند های A و B هدایت می‌شوند. با تغییر جزئی ابعاد در این استند ها، شمش ها به استند های پیش نورد وارد می‌شوند. در این قسمت نیز دچار افزایش ابعاد خواهند شد. این تغییرات توسط استند رافینگ رفت و برگشتی انجام می‌شود. 

راه‌های ارتباطی

 

آدرس کارخانه: گیلان، رشت، شهرک صنعتی لاکان، فاز دوم، انتهای بلوار مدرس، کارخانه فولاد امیر کبیر خزر

آدرس دفتر: تهران، بلوار آفریقا، کوچه تندیس، پلاک 42

کد پستی: 1915643364

شماره تماس: 31883026(013)

×