قطعی‌های برق و زیان فولادی‌ها.

قطعی‌های برق و زیان فولادی‌ها.
مدیر عامل شرکت فولاد اکسین گفت: محدودیت‌های برقی موجب تحقق نیافتن بودجه سالیانه و کاهش تناژ تولید و ارسال نشدن ورق‌های موردنیاز اجرای طرح‌های ملی خواهد شد. آقای علی محمدی افزود: از آنجا که محصولات تولیدی این شرکت محصولات خاص در حوزه نفت و گاز است و اجرای طرح‌های این صنعت در چرخه اقتصاد کشور جایگاه ویژه‌ای دارد، باید تولید و ارسال ورق‌های موردنیاز این صنایع در زمان مقرر انجام شود تا خللی در روند طرح‌های ملی ایجاد نشود.
باتوجه به محدودیت‌های برقی، همه تلاش‌ها و خدمات این مجموعه تحت شعاع قرار گرفته و علیرغم اینکه میزان برق موردنیاز این مجموعه ۱۳ مگاوات بوده، این محدودیت‌ها بدون درنظر گرفتن مواردی نظیر استراتژیک بودن محصولات تولیدی و تعهدات انجام طرح‌های ملی، پیوستگی خط تولید این شرکت را به شدت تحت شعاع قرار داده است.
با توجه به اینکه محصول تولیدی این شرکت از صنایع میان دستی بوده، توقف خط تولید منجر به مشکلاتی در شرکت‌های پایین دستی و توقف سایر طرح‌ها خواهد شد.
شرکت فولاد اکسین خوزستان برای نیاز صنایع عظیم کشوربرای تولید انواع ورق‌های فولادی با استحکام بالا تا عرض چهارونیم متر برای مصارف گوناگون مانند لوله‌های انتقال نفت وگاز با قطر بالا، مخازن تحت فشار و ذخیره میعانات نفت، گاز و پتروشیمی، دیگ‌های بخار صنعتی و نیروگاهی، صنایع کشتی سازی و سازه‌های خاص ساختمانی با خواص مکانیکی متنوع در سال ۱۳۸۸ به بهره برداری رسید.
چت