ریاض، 12 سپتامبر (شین هوا) - خبرگزاری سعودی گزارش داد که عربستان سعودی روز دوشنبه سه پروژه در بخش آهن و فولاد به ارزش 35 میلیارد ریال سعودی (9.3 میلیارد دلار آمریکا) را اعلام کرد.
بندر الخرایف، وزیر صنعت و منابع معدنی عربستان در دومین دوره کنفرانس بین المللی آهن و فولاد عربستان اعلام کرد که پادشاهی با سرمایه گذاران داخلی و بین المللی برای ایجاد فرصت های سرمایه گذاری متنوع در این بخش همکاری می کند.
وی گفت: اولویتهای عربستان شامل بومیسازی محصولات فولادی از همه نوع، مانند ورقهای آهن سنگین برای بخش نفت و گاز، بخشهای دفاعی و ساختمانی و همچنین فولاد با روکش قلع برای بخش مواد غذایی کنسرو شده است.
همچنین در حال کار بر روی کاهش 50 درصدی واردات با تاکید بر حفظ یک بخش پایدار مالی و عملیاتی و اطمینان از در دسترس بودن زنجیره تامین حیاتی مانند سنگ آهن است.
وی افزود: سه پروژه در حال احداث با مجموع ظرفیت تولید 6.2 میلیون تن به ارزش 35 میلیارد ریال است.
وی فاش کرد که یکی از این پروژه ها تولید یکپارچه ورق آهن با تمرکز بر کشتی سازی، لوله ها و سکوهای نفتی و همچنین مخازن عظیم نفت است.
مورد دیگری که در حال مذاکره با سرمایه گذاران بین المللی است مستلزم ساخت یک مجتمع تولید سطح آهن یکپارچه برای خدمات رسانی به بخش های خودرو، بسته بندی مواد غذایی، لوازم خانگی و لوله های انتقال آب است.
به گفته وزیر، علاوه بر این، کارخانه ای برای تولید بلوک های آهنی دایره ای برای لوله های آهنی جوش نشده صنعت نفت و گاز ایجاد خواهد شد.