بازار سهام روزهای منفی و پرعرضه ای را در سابقه معاملاتی بهمن ماه 1402 در حال ثبت کردن است بطوری که امروز هم با ریزش بیش از 26 هزار واحد در محدوده پایین تر از 2 میلیون و 120 هزار واحد قرار گرفت و نماگر هم وزن هم با افت 15 هزار واحدی در سطح 724 هزار واحد به کار خود پایان داد.
عمده نمادهای بازار از کوچک و بزرگ تماما در محدوده منفی قرار داشتند و نمادهای #شپنا، #فولاد، #تاپیکو، #فملی و #اخابر بیشترین تاثیر منفی را بروی نماگر کل به ثبت رساندند.
#وآتوس #شاوان #کسرام بیشترین خالص خرید حقیقی ها و #فصبا #فولاد #وبملت بیشترین خالص خرید حقوقی ها در روز سوم بهمن ماه بوده است.
ارزش کل معاملات روز جاری، 16404 میلیارد تومان بوده که از این عدد 5432 میلیارد تومان ارزش معاملات خرد روز جاری بوده است.
در پایان معاملات روز جاری 32 نماد در سقف قیمت روزانه به ارزش 81 میلیارد تومان قرار داشته و 103 نماد در کف قیمت روزانه با صف فروش به ارزش 372 میلیارد تومان بوده است (که البته عمده نمادهای بازار تماما در محدوده منفی داد و ستد می شدند).
ریزش 26 هزار واحدی شاخص کل