در جدیدترین ارزیابی روزانه قیمت محصولات فولادی و مواد اولیه، نوسانات محدودی در بازار مشاهده شد. قیمت سنگآهن ۶۲٪ وارداتی چین با ۰.۵ دلار کاهش به ۱۰۰ دلار در هر تن رسید. در مقابل، قراضه فولادی HMS 1&2 از هلند با یک دلار افزایش، به ۳۱۳ دلار در هر تن رسید.
قیمت بیلت فولادی ۱۵۰ میلیمتری در تانگشان چین با ۱۰ یوان کاهش به ۲۹۵۰ یوان در هر تن رسید. همچنین قیمت بیلت چین به دلار نیز یک دلار کاهش یافته و به ۴۱۰ دلار رسید. سایر قیمتها در بازار بیلت از جمله در فیلیپین، CIS و ترکیه بدون تغییر ماندند.
در بخش محصولات نهایی، قیمت میلگرد ۱۲ میلیمتری در ترکیه با ۵۵۵ دلار و در آلمان با ۶۸۰ یورو ثابت باقی ماند. همچنین ورق گرم ۲ میلیمتری در ویتنام با قیمت ۴۹۳ دلار بدون تغییر گزارش شد.
در مجموع، بازار فولاد جهانی در روز ۱۹ می با ثبات نسبی همراه بود، هرچند برخی کاهشهای جزئی در بخش مواد اولیه و بیلت چین دیده شد.
خبر روز از بازار جهانی فولاد – ۱۹ می ۲۰۲۵