به گزارش خبرنگار فولادبان، براساس اطلاعات تابلوی معاملات بورس فلزات لندن، قیمت هر تن میلگرد برای تحویل روز با کاهش ۳۰ دلاری، ( افت ۵٫۱ درصدی) با قیمت ۵۹۸ دلار و ۵۰ سنت به فروش رسید.
همچنین قراردادهای آتی تحویل یک ماهه این محصول با نرخ ۵۸۶ دلار به ازای هر تن منعقد شد که این نرخ نسبت به روز قبل، با افزایش ۶ دلاری ( رشد ۱٫۳ درصدی) به فروش رسید.
در این میان، هر تن قراضه برای تحویل نسبت به روز با ۲٫۵ دلار و ۰٫۶ درصد کاهش، با قیمت ۳۶۶ دلار و ۵۰ سنت به فروش رسید.
همچنین قراردادهای آتی تحویل یک ماهه این محصول هم با کاهش ۳٫۵ دلاری با نرخ ۳۷۲ دلار به ازای هر تن منعقد شد که این نرخ نشان از کاهش ۰٫۹ درصدی دارد.
قراردادهای آتی یک ماهه ورق گرم فوب آمریکا بدون تغییر و با نرخ ۸۶۰ دلار منعقد شد.
علاوه بر این، نرخ قراردادهای آتی یک ماهه ورق گرم فوب چین با یک دلار افت قیمتی همراه بود و با نرخ ۵۴۲ دلار به ازای هر تن معامله شد که این نرخ نشان از کاهش ۰٫۰۵ درصدی دارد.
بورس فلزات لندن قرمز شد/ کاهش ۳۰ دلاری قیمت میلگرد.