شمش در بازار داخلی با اتکاء به هراس و جو روانی به وجود آمده از دلار آزاد ۴۵ هزار تومانی؛ طی دو هفته ( هفته آخر آذر و هفته اول دی ) پس از شکست مقاومت سخت سقف یک و نیم ساله محدوده ۱۴۸۰۰ تا ۱۵۴۰۰ تومان،؛ تا روز چهارشنبه، آخر هفته گذشته، تا مرز ۱۶،۴۰۰ تومان -vat صعود کرد؛ اما این هفته؛ پس از مهار و عقب نشینی دلار آزاد از سقف ۴۵ تا ۴۰ هزار تومان؛ هفته اصلاح این فواره بود، تا جاییکه دیروز الگوی پولبک به این سقف؛ با اصلاح ۱۱۰۰ تومانی از سقف ۱۶،۴۰۰ به حول ۱۵،۳۰۰ تومان کامل شد.
هفته آینده، هفته مهمی برای بازار داخلی محسوب خواهد شد؛ شمش در بازار آزاد داخلی بر مبنای شمش صادراتی ۴۸۳ دلاری؛ دیروز با دلاری معادل ۳۱۷۰۰ تومان معامله شد. حالا نظارهگریم که ببینیم آیا شمش میتواند این ناحیه مهم حمایت/مقاومت (۱۵۴۰۰ - ۱۴۸۰۰ ) یک و نیم ساله را حفظ کند؛ یا اینکه متاثر از جو منفی حاکم بر بازار دلار آزاد و بازار فولاد این محدوده را مجددا سقف مقاوت خود خواهد کرد ؟!
البته گفتنی است که نقش بازارساز و قدرتهای فولادی در هدایت بازار با استفاده از ابزارهایی مثل مهندسی عرضه و عرضه های اعتباری در بورس کالا؛ بسیار بسیار مهم بوده و هست .
تشریح هفته شمش/قیمت پیش بینی شده شمش هفته آتی 483$.